Gipsplatenlift

Gipsplatenlift
Gipsplatenlift 2
Gipsplatenlift typeplaat
Dag:€ 20,-
Weekprijs: € 50,-
Borg: € 250,-
Max. hoogte:3,5 Meter
Max gewicht:68 kg

Gipsplaten aan het plafond monteren is een normaal gesproken een klus voor 2-3 mensen, maar met deze gipsplatenlift is het een eenmans klus geworden!

Deze handige gips-platenlift tilt iedere gipsplaat met gemak tot een hoogte van maar liefst 3,4 meter. Deze lift kan gipsplaten zowel horizontaal als schuin vasthouden op de gewenste plek. Dat maakt deze lift dus geschikt voor zowel horizontale plafonds als schuine onderkanten van daken. Verder is deze gipsplatenlift qua lengte en breedte aan te passen aan iedere gipsplaat. Met de uitklapbare handlier kan de lift moeiteloos omhoog bewogen worden. Dankzij het stevige onderstel met drie lichtlopende nylon zwenkwielen kan de gehele lift inclusief gipsplaat moeiteloos naar de plek gereden worden waar de gipsplaat gemonteerd dient te worden.

Het gehele mechanisme van deze gipsplatenlift is eenvoudig in elkaar te klikken zonder schroeven te hoeven gebruiken. Zo kan de gehele stellage na gebruik ook weer gedemonteerd worden zodat deze makkelijk te transporteren is.